keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pitkästä aikaa

Kesä tai oikeammin syksy on mennyt nopeasti täysin erilaisessa touhussa kuin normaalisti. Viime kuun aikana tuli ajeltua pyörällä vain reilut seitsemän sataa kilometriä, joista yli puolet tavarapyörällä. Siitä huolimatta tämän vuoden kilometrit alkavat lähentelemään jo viime vuotisia.
Kalustoa on tullut kesän aikana päivitettyä sen verran että 29 sai väistyä stumpjumperin carbon compin tieltä, vaikka aiemmassa kirjoituksessa en siitä ollut luopumassa. Nyt on sitten testailtu miten vanha oppii täysjoustoa ajamaan, ainakin kyyti on pehmeämpää ja pyörä taipuu polulle helpommin.
Moottorikalusto on myöst uusiutunut sen verran että asuntoauto sai poistua asunnon parkkipaikalta ja tilalle tuli mitsun tila-auto jonka perään pitäisi nyt sitten hankkia jonkinlainen teline jolla saa pyöriä kuskattua. Hinta / laatu vertailussa tällä hetkellä piikkipaikalla on perinteinen hyväksi havaittu Thulen 9503 malli johon saa kolme pyörää helposti kiinni. Mitsu on sen verran isolla koneella ja haluaa maistella bentsiiniä ettei sillä varmaan hirveitä kilometrejä raski ajella, vaikkei asuntoautoilukaan siitä halvimmasta päästä ollut.
Jossain vaiheessa tarvii katsella tarkemmin mitä tänne on tullut kirjoiteltua ja aloittaa juttujen naputtelu hieman huolellisemmin menneistä kesän retkistä. Tällä hetkellä päällimmäisenä on lihasvoiman kasvattaminen yläkroppaan, sen verran on ukkeli päässyt huteraksi ettei tahdo jaksaa itseään nostaa ylös käsivoimin.
Jospa kelit alkaisivat nyt taas kuivumaan että pääsisi pienen rospuuttokauden jälkeen taas nauttimaan maasturin kanssa metsään. Tänään oli mukava pitkästä aikaan sotkea hieman vaatetta kuraan kun rullasi töistä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti