sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Vain hullut uskoo kohtaloon

Käytiin vaimon kanssa katsomassa Jukka Takaloa, Jukka Ormaa ja Jarkko Martikaista Riossa torstai-iltana. Mukava keikka, kolme tuntia yhteensä jaksoivat hemmot heilua lavalla kitaran kanssa yhteensä. Kyseessä oli siis yksinäisten ilta, sooloklubikiertue.
Lämpötilat ovat painuneet sen verran alas jo ettei pyöräily enää ole sitä kaikkein nautinnollisinta. Treenien ajaminen on vaikeaa, jopa tekniikkaharjoitteiden suorittaminen on kankeaa kun päällä on oltava vaatetta paljon ettei pääse kylmä kalvamaan vanhan miehen persausta.
Teknolle hankittu jumppakortti on siis todellakin tullut tarpeeseen, maksimi ja vauhtilenkkien ajaminen ulkona olisi liian karua. Jos tuolla jaksaisi kulkea niin keväällä voisi olla helpompi lähteä maastoon oikeasti.
Pakkasista johtuen kulkuneuvoksi on entistä enemmän otettu tiukka vetoinen gangsteri. Huomenna tietenkin voisi testata Laken kengän pakkasen kestoa. Tänä aamuna jätin suosiolla lukot jaloista pois ja ajelin pari mutkaa fiksillä. Ensin kävin koukkimassa kuvarastin Laanilasta, onnistuin tuhoamaan uuden rastin kuvan liian aikaisin joten kiireessä haettiin vaihtoehto numero kaksi läheltä.
aamukuva grilliltä
Vaimo oli menossa töihin tänäkin aamuna joten lupauduin pakkaseen kaveriksi jopoilemaan. Lapset jäivät kotiin odottamaan, ollaan aloitettu varovasti siedätyshoito. Pojalla on ensi syksynä kouluun lähtö joten yksin kotona oloa on pakko alkaa harjoittelemaan.
Suoraan tästä rullailtiin heinäpäähän, pari kaljaa matkalla ja suunta kohti kotia. Tietenkään ei osannut suoraan tulla vaan piti hakea se hukattu kuvarasti kameraan takaisin. Nyt se on tallettu siten ettei heti mene hukkaan.

Pakkasessa kun lähdin rullailemaan aamusta niin samalla mietin mitä hyvää tekisi lounaaksi lapsille. Ennen kauppaan siirtymistä piti ottaa kuva, buffi muuten oli hyvin jäätynyt partaan kiinni eikä suostunut kotonakaan irtoamaan ilman hetken sulattelua. Mukava silti oli ajella, nyt tietää että saappaalla ajaessa -20 kelissä pitää laittaa villasukkaa jalkaan ettei kylmä tule läpi. Tosin pitää miettiä lisä lämmikettä myös takapuolelle, penkki on aika kylmä tällä kelillä. Ajotuntuma siinä kärsii vaan pääseepä terveempänä paikasta toiseen siirtymään.
Syötteen kuviot menevät eteenpäin, webbihotelli on saatu ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi ja domain hankittiin toissapäivänä. Px varmaan takoo kotosalla pakkasaamun ratoksi luonnosta kotisivuista, sen jälkeen on helpompi alkaa esittelemään yhteistyökumppaneille jotain konkreettista. Siinä asiassa ollaan jälleen viikon päästä viisaampia.
Metsähallitus hyväksyi meidän reittiehdotuksen ja työvoimaa saadaan mahdollisuuksien mukaan käyttöön luontokeskukselta. Jaksavat vielä panostaa tuohon alueeseen ja yrittävät saada kävijöitä alueelle. Kieltämättä alue on ehdottomasti käymisen arvoinen, varsinkin nuo reitit jotka ollaan valjastettu Syöte MTB:n reitteihin. Paljon ajetaan valmiiksi merkattuja pyöräilyreittejä kisassa. Tuolla ei tule samaa ongelmaa kuin Tahkolla jossa reittiä saa ajaa vain kisapäivänä. Syötteellä reitistä vähintään 95% on käytettävissä ympäri vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti