lauantai 15. lokakuuta 2011

Syksyn kiireitä

Viikko, tai oikeammin reilu viikko sitten tuli Crux pihaan. Cruxilla on ehtinyt ajella oikeastaan vain pelkät työmatkat, reilut 200 kilometriä. Kyllä tuohon on saanut silti jonkun ylimääräisen mutkan käydä ajamassa, kuvarasteja on tullut Oulusta pengottua näkösälle.
Alkuviikosta selasin yksivaihteisen foorumia jolla noita rasteja pidetään. Silmiin sattui myynti-ilmoitus langsterin Rust mallista. Kauaa ei tarvinnut miettiä kun luuri oli kourassa ja numero myyjälle naputeltuna kapulaan. Muutama sana ehdittiin vaihtaa ja Spessu lähti kahden muun seuraksi Espoosta Ouluun. Torstaina viksi kotiutui hyväkuntoisena ilman matkapahoinvointia, pikaisesti pari mutkaa pihassa ja autolla kotiin viemään pyörä pihaan tarkempaa tutkimista varten.
Ei siitä mitään sen kummempaa löytynyt, pyörä oli juuri sellaisessa kunnossa kuin oletinkin, hyvässä sellaisessa. Itseä harmittaa tällä hetkellä vain se ettei ole ehtinyt sinkuloimaan ollenkaan kun on ollut lastenhoitovuoroa käytännössä koko viikko, ja jatkuu vielä ainakin tämän päivän. Perjantai aamuna ei uskaltanut lähteä töihin fiksillä, sen verran oli maassa jäätä.
Illalla lähdetään käymään pippaloissa välittömästi vaimon töiden jälkeen, luultavasti illalla takaisin. Poika aikoi jäädä kylästelemään ja leikkimän serkkujen kanssa. Huomiselle voisi siis olla luvassa fiksiajelun opettelua, katsotaan miten jopo alkaa kulkea.
Talvi on taas tulossa, syyskuun alusta asti on puhelin pilpattanut viikonloppuisin tuomaroimaan. Sunnuntaina olisi tarkoitus käydä hieman kokeilemassa miten luistin kulkee pillin kanssa jäällä. Kai se on aloitettava vaihtamaan vähitellen pyörä luistimiin viikonloppujen ajaksi. Jopolla silti mennään aina kun mahdollista. Valoja pitäisi hakea vielä lisää pyöriin, clasu myynyt ihan pätevän oloista punaista ledituikkua jonka voi kiinnittää helposti reppuun roikkumaan. Kaupan päälle samassa paketissa tulee vielä valkoinen tuikutin jonka saa tankoon kivasti kiinni. Rengastus hommat alkavat jälleen, eilen laitoin vaimon pyörään ice spikerin alle. Maasturi odottelee nyt vain niitä liukkaita pakkasaamuja, globe kulkee näköjään paremmin työmatkoja. Kaikki eivät voi mennä ensimmäisenä töissä saunaan tai suihkuun kuten minä.
Tänä aamuna tuntuu olevan musiikin suhteen taas hieman erillaista luvassa, läppärin kajareista raikaa suomalainen naisenergia Chisun ja Erinin muodossa. Molemmilta löytyy kivoja kappaleita joita on helppo kuunnella, sopivasti verbaaliakrobatiaa molempien lauluissa. Suosittelen kokeilemaan. Nyt päivän askareisiin ja annetaan popin soida lujalla kuulokkeissa.

2 kommenttia:

  1. Täytynee kehaista myös clasun aurinkokennoilla latautuvia ledi tuikuttimia. Hyvin näkyy, ja latautuu ikkunalaudalla somasti aina, kun valoa näkyy jostakin suunnasta. Valmistaja (Owleye) lupaa akuille kolmenvuoden eliniän.

    VastaaPoista
  2. Juuri tässä itsekkin olen sinkulaa itselleni katsellut ja tuo Spessun Langsteri olisi kuin nenä päähän. Onneksi tuo sinun bongaamasi on runkokooltaan karvan verran liian iso niin ei ota kovinkaan paljoa päähän :D. Täytyypä ruveta kyttäilemään.

    VastaaPoista