sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Remppaa ja ... remppaa

Viikko on mennyt aika vähillä ajoilla, tainnut kolmeen pyörään tulla yhteensä jotain 250 kilometriä. Otsikko kertoo aika tarkasti mitä viikon aikana on tullut touhuttua, hieman aloitellut katon laittoa ja homma etenee siten että ensi viikolla pitäisi urakoida vielä ainakin yksi makkari valmiiksi ennen kuin uudet kaapit tulevat kotiin.
Kelit olivat menneellä viikolla onneksi kuivia niin sai vielä fiksillä veivailla. Langsterilla ajaminen on saanut uusia lihasryhmiä hereille, sisäfileet hieman kipeinä kun on jarrutellut jalkalihaksilla ja yrittänyt pitää kropan tiukkana. Cycloo ja maasturiakin on ulkoilutettu etteivät pääse ihan turhan panttina seisomaan. Cyclon etulokari lähti yksi päivä ajellessa vauhdissa irti ja hajosi, hieman virittelyä sen asennus olikin ja mietin kauanko se paikoillaan pysyy.Saksan maalta tilasin maasturiin piikkirenkaat, Ice Spiker Prossa on nastoja 29" ihan riittävästi, hauska päästä kokeilemaan miten ne pitävät. Samassa tilauksessa otin cycloon marathon winterin eteen, takusen kanssa ajattelin koettaa pärjätä ilman piikkejä.
Ajollisesti silti aikalailla mitään sanomatonta, no olihan tuossa pari päivää vapaita viikon alussa jolloin tuli hieman jopoiltuakin. Muutaman kuvarastin ehti sentään hakea, arkiajot tietenkin ajettu jopolla. Eilen olisi pitänyt hakea kaveria hallille vaan kun noissa pyörissä ei ole tarakkaa niin ei onnistunut. Lupasin ottaa kyytiin jos pääsee tangolle istumaan. Ei tarvinnut hakea kyytiin, vaan sain ajella yksin Raksilaan tuomaroimaan lätkää. Tänään jalat tuntuivat eilisen jäljiltä hieman tönköiltä.
Eilen käytiin Kempeleen ja Osalon rajalla peltomaisemissa kätköilemässä, tullessa sitten paikallisella autogrillillä evästä nauttimassa että jaksettiin polkea takaisin. Mutkia tuli kotimatkalla silti jonkin verran, kirjastolla käytiin tutustumassa Oulun ladun 60-vuotis näyttelyyn. Tulevana torstaina on sitten fiksikrossia puolivälinkankaan vesitornilla, startataan kisa kello 19 ja ajelutetaan poikia puolen tuntia jonka jälkeen sitten katsotaan mitä fiksihipsterit keksivät. Jos ei pääse itse ajamaan niin kannattaa tulla katsomaan ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti