torstai 20. lokakuuta 2011

Positiivista aamua

Specialized Langster Rust 2007 (kallopyörä)
Tässä on ensimmäinen kuva jonka olen ottanut uudesta ajokista. Kuva otettu joskus viikonlopun aikana Oulun kuvarasteja varten. Mukava tuolla on ajella ja mietinkin miksen ole aiemmin hankkinut fiksiä ajoon. Harvoin noita palpoja tulee myyntiin oikean kokoisena, uutta ei vain ole ollut vara hankkia muiden pyöräilymenojen takia. Sunnuntaina kävin ajamassa parinkymmenen kilometrin lenkin ja huomasin tuolla pyörällä ajamisen käyvän hyvästä keskivartalotreenistä. Aiemmin en tiennyt noita lihaksia edes käytettävän pyöräillessä.
Tiistaina ajelin töihin hieman eri reittiä kuin normaalisti, mutkaisesti Pyykösjärven ympäri ja jostain ihmeellisesti mutkitellen kohden elannon ansaitsemispaikkaa. Reitin varrella tuli vastaan useita pyöräilijöitä matkalla töihinsä, postitiivisesti 90% vastaantulijoista oli varustanut pyöränsä ainakin jonkinlaisella valaisimella. Hymy nousi huulille siinä ajellessa kun ei tarvinnut koko aikaa mainita puutteellisista valaisimista.
Eilen tiellä saikin olla käytännössä yksin, kova tuuli ja vaakatasossa leijaileva sade olivat karkoittaneet suurimman osan pyöräilijöistä. Klättermussenin Eritre olivat kyllä verraton hankinta, vesi ja tuuli eivät pääse kylmettämään jalkoja. Lisäksi kun lataa kengänsuojat päälle niin hyvin säilyy kuivana normaaleista arkiajeluista.
Kotona tarkoitus tehdä hieman remonttia syksyn aikana. Se tulee kieltämättä haittaamaan pyörälenkkien tekoa, ainakin jonkin verran. Baanalle pitää kuitenkin koettaa päästä aina kun mahdollista, jos päivät on tehtaalla ja illat jossain huoneessa nikkaroimassa ei lopputulos ole välttämättä paras mahdollinen.
Tänään on ns. vapaa päivä. Töihin ei tarvi mennä mutta toiset harrasteet ovat varanneet koko päivän. Saadaan pojan kanssa silti heräillä rauhassa ennen eskariin menoa lastenohjelmia katsoen. Kaupunkiin ehtii sitten ajella pienen mutkan kautta katsellen aamu yhdeksän arkipyöräilyä kallopyörän päältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti