perjantai 10. kesäkuuta 2011

Alkaa uuvuttaa tiellä rullailu

Viikko, tai oikeastaan jo toista viikkoa reissussa. Jos tämä olisikin lomareissu, mutta kun päivät pitää olla ahkerana tunnilla ja samassa paikassa päivästä toiseen.
Kiljavan alueen tiet alkavat olla sen verran useaan kertaan ajeltu läpi että alkavat jo puuduttaa, varsinkin kun täällä ei ole oikeastaan ollenkaan pyöräteitä. Ajelu tapahtuu kapeilla teillä muun liikenteen seassa, hangontie on ollut suorastaan positiivinen yllätys. Pientareessa riittää leveyttä ja autoilijat ottavat huomioon pyörällä kulkijan hyvin. Eilen leveäkuljetus pääsi taakse, etuauto varoitteli minua saapuvasta lastista. Siirryin seuraavalle risteysalueelle odottamaan takaa tulevaa kuljetusta, käsi heilahti ohjaamossa kiitokseksi.
Viikon aikana on tullut veivattua jopolla hieman enemmän kuin normaalisti olisi ehtinyt. Syynä varmaan ettei täällä ole oikein muuta harrastetta jos ei ala kännäämään. Toinen syy on se ettei mukana ole kuin maantielle enemmän suunnattu kulkine, alkaa olemaan ikävä maasturia ja oikeaa maantiekalustoa eli sinkulaa. Kilometrejä on helteisestä säästä huolimatta kertynyt viikon aikana 400. Tänä aamuna sain ajettua sopivan tasaluvun aikaiseksi.
Huomenna pitäisi olla jo hieman pohjoisempana heräilemässä, kotiin taidan ehtiä vasta iltapäivästä tai illasta. Sunnuntaina sitten pitää jo harkita vakavasti sinkulan tai maasturin alle ottoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti