sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Oulujokea ajamaan

Reilu viikko vierähtänyt siitä kun tultiin Mikkelistä kotiin, nopeasti taas aika kulunut. Harrasteista suurin osa on ollut jopoilua ympäri kaupunkia, eilen aamulla täräytin niin mutkaisesti kaupungilla mutkan etten itsekään uskonut että siitä voisi tulla yli 30 kilometrin lenkki. Eilen piti oikeastaan olla lepopäivä, mutta hissukseen rullailua ja tölkkien myyntiä en itse ainakaan treeniksi laske.
Tänään tarkoitus mennä Oulujoki ajoon joka starttaa kymmeneltä uimahallin edestä, matkaksi ajateltiin 55 kilometriä ja tavoitteeksi parempi aika kuin viime vuonna. Kahden tunnin alittaminen porukalla ei pitäisi olla ongelma jollei tule kalustotappioita.
Energian kulutus tuntuu olevan kovaa jälleen, tosin kilometrejä katsellessa ei muuta olettaakaan. kilometrikisan alusta laskien eilen meni 900 kilometriä rikki, tälle päivälle suotuisella kelillä voisi olla mahdollista rikkoa tonni. Aamulla siis kuntotapahtuma ja iltapäivällä olisi synttärikutsua voimassa.
Ensi viikonloppu on jälleen koulujen päättäjäisaikaa, luultavasti kilometrit jäävät vähiin. Tyttö joutuu tänäkin vuonna aloittamaan kesälomansa aiemmin kuin muut, harmillista kun serkut kirjoittavat peräkkäisinä vuosina ja molemmat etelä-suomessa. Sille reissulle napataan myös jonkinlainen kulkine matkaan ettei tarvi joutilaana iltaa maata mökissä.
Sitä viikkoa ajatellen pitäisi vielä muutama rästihomma saada alta pois, ei vain ole jaksanut alkaa niihin keskittymään kun ollut muutakin tekemistä. Jospa tänään malttaisi ennen starttia hieman naputella konetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti