keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kotona lomailemassa

Toista viikkoa mennyt aikaa edellisestä kirjoittelusta, jotenkin vain ei ole ehtinyt kaikessa kiireessä naputtelemaan tänne mitään. Maastojopoilu tuntui olevan sellaisessa vaiheessa ettei oikeen mihinkään päässyt jopolla kovalta väylältä poikkeamaan, paitsi muutamana aamuna kun yöllä oli pitänyt pientä pakkasta. Kilometrejä silti kertyi ja kammet pyörivät.
Viime viikon loppu meni lasten kanssa touhutessa ja luistimilla seisoskellessa, pakatakin piti kun käytiin huvilalla Saariselällä. Mietin pitkään ottaisinko pyörän mukaan pohjoiseen, olisi kannattanut ottaa. Ei siellä olisi maastoon päässyt mutta kiipeämään mäkeä oikein kunnolla, olisi käynyt hyvästä treenistä Tahkoa varten.
Kerta jopoilemaan ei päässyt keskityttiin vaimon kanssa lumikenkiin ja muuten vain ulkoiluun. Kaunispää ja Iisakkipää tuli valloitettua samana päivänä, nousua yhteensä reilut 400 metriä ja matkaa kilometreinä reilut 13.
Muutenkin tuli ulkoiltua, pulkkamäkeä ja jaloittelua kauppakeskuksessa ruuan haun merkeissä. Paria kätköä kävin myös katsomassa muttei niitä jaksanut ilman lapiota alkaa kaivamaan kovan kinoksen alta. Miksi tehdä matkailukeskukseen purkkeja joita ei voi hakea silloin kun porukka siellä todennäköisimmin käy.
Takaisin tultiin sitten yhden päivän aikana, menomatkaan varattiin kaksi päivää. Käytiin mennessä katsomassa Joulupukkia napapiirillä ja takaisin tullessa tutustuttiin Arktikumin näyttelyyn. Molemmista paikoista onnistuttiin vielä nappaamaan kätköt haettujen listalle.
Tänään vietiin pojan kanssa huvila uudelleen rengastettavaksi, aika laittaa kesäkiekot siihenkin alle. Iltapäivällä tarkoitus ajella erikois haukeen vaimoa vastaan, noudetaan perheeseen uusi Specialized, Myka FSR. Päästään varmaan testaamaan sitä vielä illalla ennen kuin turvaistuimen katsijat tulevat kinderiä ihmettelemään.
Ai niin. Unohdin vielä mainita että Urbanride Oulu on 7.5.2011 ja kilometrikisa alkaa 10.5.2011. Molempiin tapahtumiin on ilmoittauduttu ja koetetaan selvitä tapahtumista kunnialla läpi. Molempiin tapahtumiin sopii vielä mukaan, kilometrikisaan ei tarvi perustaa omaa joukkuetta vaan voi liittyä Special Biken joukkueeseen kun han pyrkii ajamaan vähintään kaksi tuhatta kilometriä kisan aikana. Koodin saa joko minulta tai hauen pojilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti