perjantai 1. huhtikuuta 2011

Aprillia

Ei ole näissä blogeissa ollut tarkoitus pahemmin poliittisia juttuja huudella, mutta pari juttua on pakko nostaa esille ihan näin "vapun" kunniaksi.
Lyly ja kalhu

Lyly Rajala aloitti vaalityönsä vauhdilla, vuokrasi jälleen linja-auton Turusta ja ajelee sillä ympäri maakuntaa. Auto on bongattu ympäri kaupunkia pysäköitynä milloin jalkakäytävälle, lastaus- ja purkupaikoille tai charter  bussien ruutuihin.
Toisen jutun lainaan sitten suoraan Kalevan sivuilta. Lyly Rajalan (kok.) vaalikampanjoinnin kielteinen julkisuus ei näytä loppuvan. Keskiviikkona ilmestyneessä Oulun ylioppilaslehti Ylkkärissä Rajalan mainos ja samalla aukeamalla oleva vastaus gallupkysymykseen puhuvat täysin eri kieltä.
Rajalan gallupvastauksen mukaan hänelle on kerrottu, että opintotuen sitominen indeksiin ei ole välttämättä paras keino. Samalla aukeamalla on Rajalan vaalimainos, jossa ainoana iskulauseena on "Opintotuki indeksiin".
Gallupissa tiedusteltiin, tietävätkö ehdokkaat opintotuen määrää. Rajala ei tiennyt, eikä lähtenyt sitä arvailemaan.
Kaleva ei tavoittanut Rajalaa kommentoimaan tapausta.
Oikea aivolohko ei tunnu tietävän mitä kristillinen aivolohko on hetkeä aiemmin heitellyt. No eihän aina voi onnistua ja vaalien alla kaikki julkisuus on vain ja ainoastaan positiivista.
Perussuomalaisiin ei oikeasti jaksa enää keskittyä, Soinin puppugeneraattori työstää populistisia lausuntuntoja niin nopeasti kuin keskiverto euroedustaja niitä oppii toistamaan. Kuulijakunnasta riippuen he ovat verotusta kiristämässä tai laskemassa. EU:sta ollaan eroamassa ja markkaa tuomassa takaisin. Lähiruokaa kannatetaan entistä enemmän, mutta maataloustuet pitäsi lakkauttaa. Ydinvoimasta en ole vielä kuullut millaista mieltä ovat, luultavasti sekin riippuu siitä ketä on kuulijakunnassa.
puppugeneraattori

Toivottavasti suomalaiset siirtyvät uurnille ja käyvät äänestämässä, varsinkin opiskelijat ja työntekijät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti