tiistai 1. maaliskuuta 2011

Tahkoa kohden

Ilmoittautuminen Tahkolle avautui, olin viides joka maksoi osallistumisen 60 km matkalle. Tavoiteajaksi laitoin täysin mitään tietämättömänä yli viisi tuntia. Pojat ovat sen verran pelotelleet vaimoa etten saanut lupaa ajaa sitä 120 kilometrin matkaa josta haaveilin. Voi olla järkevääkin kun ensimmäistä kertaa on reitille lähdössä, seuraavana vuonna on sitten hyvä ottaa uusia haasteita matkaa tai nopeutta kasvattamalla. Yksi syy tuohon 60 ilmoittautumiseen oli myös se että perhe on lähdössä mukaan matkalle, ei tarvitse heidän siellä parkissa seisoa odottamassa ukkokultaa tuntitolkulla pois metsästä.
Ajallisesti lähdetään liikkeelle siten ettei homman kanssa tule paineita, seuraavana vuonna sitäkin on sitten voi lähteä parantamaan. Reittikuvauksen luettuani aloin miettimään asiaa tarkemmin, oli pakko kaivaa videoita ja muutama GPS-traki esiin ja tutkia niitä hieman. Noista päätellen voisin pystyä polkemaan reitin noin neljään tuntiin, parempi ottaa varoen ja huudella itse latua kuin olla koko ajan polun varressa ottavana osapuolena. Ajellaan kaverin kanssa ympyrää ja katsellaan kätköjä matkalta jos ihan polun viereen sattuvat.
Kilometrikisaan pääsi myös tänään ilmottautumaan. Pojat soittelivat jo iltapäivälle miksei joukkuetta näy listalla? Mitenpä sitä sinne laittaa kun on työmaalla lontoota puhumassa tietokoneiden ulottumattomissa, nyt porukka on sinne ilmoitettu ja kilometrejä aletaan kerätä kisaa varten 10.5.2011. Viime vuoteen verrattuna sarjoja on nyt kolme, työpaikat alle 25, työpaikat yli 25 ja tehosarja urheiluseuroille ja yhteisöille jotka jopoilevat normaalia enemmän. Ei kehdannut laittaa meidän sakkia ihan työpaikkasarjaan, sen verran normaalia enemmän kuitenkin jopoa poljetaan kesällä.
Haasteita on siis luvassa, tietä kovalla pinnalla ja soralla on luvassa ennen kesää ja kesällä pitkän matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti