tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kalustoa päivätty

Tämä viikko menee täysipäiväisesti lasten kanssa, tai ainakin melkein. Eilinen touhuttiin rästihommia, tänään oleskellaan ja illalla poika menee yökylään isovanhemmille. Pari työpäivää tällä viikolla ja perjantai jälleen vapaata. Silloin pitää levätä koko päivä että jaksetaan illalla hakea vaimo lentokentältä kotiin.
Eilinen meni siis rästihommien paikkailussa, aamusta vietiin spessu kiekotettavaksi. Harri oli hauessa nopeana ja iltapäivällä puhelin pirahti merkiksi lompakon tyhjenemiseksi. Hienot kiekot tuli alle ja nyt polttelee kovasti päästä niitä testaamaan, illalla se luultavasti onnistuu kun vien pojan hoitoon. Takaisin tullessa pitää varmasti käydä ajelemassa jokin lenkki ja testata pyörän ominaisuuksia.
1750 g setti C29SSMAX
Poika bongasi noista kiekoista ensimmäisenä vihreät sammakot, hienot ne ovatkin. Pinnoissa on paksuutta ja keskiöt ovat kivan näköiset, alumiinipinna ilmeisesti vaatii hieman erillaisen kiinnityksen kuin perinteinen teräspinna. Lisäksi tämän Mavic kiekon pitäisi olla kevyesti rullaava, ainakin väin lontoon murteella kirjoitetusta mainostekstistä ymmärsin.
Sinkulan kanssa olen miettinyt että mitä sille oikein tekisi, vanha väri ei oikein houkutellut joten  eilen haettiin halvinta kilinkolin maalia jota paikallisesta liikkeestä löytyi. Kympillä kaksi purkkia, ja vieläpä metallihohtona. En nyt sanoisi että siitä tuli hieno tai laadukkaasti maalattu, toinen purkki maalia on silti vielä tallessa jos tarvetta ilmenee paikkoa jossain vaiheessa kesää maalauksia.

 
Huomiotava väri ja mainoksia jo putkissa
Katsotaan nyt sitten millaiseksi tuo sinkula muodostuu, nopea sen ainakin pitäisi olla, eikä kenelläkään ole samanlaista. Vielä kun saadaan muutamia mainoksia putkiin niin tunnistettavuus on kaupungilla varmaa. Kyllä tuolla kehtaa kesällä kiertää torille kahvittelemaan.
Tänään olisi tarkoitus ottaa hieman rauhallisemmin asioiden hoidon suhteen kuin eilen. Pakollisia menoja ei ole ollenkaan ja pojan kanssa mietittiin jos pestäisiin pyykkiä ja käytäisiin Kempeleen suunnassa Kinderillä hakemassa kätkö. Poika voi samalla testata siskoltaan jääneitä aurinkolaseja, tyttö sai eilen uudet kilolasit pieniksi jääneiden Bollejen tilalle. Hyvä kun tuntee optikoita niin voi hakea laseja edullisesti Haukiputaan optiikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti