sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Sunnuntain lenkki pakkasessa

Eilen haettiin pojalle uusi jopo, penkki oli ja on edelleen liian korkealla mutta silti se ajettiin parkkipaikalta asunnon eteen ilman sen suurempia kyselyjä. Samalla kun haettiin pyörä sovittiin sunnuntai aamulle pieni pyöräretki Markon kanssa.
Iltapäivällä reilukerho chatissa Timppa ilmoittautui myös retkelle mukaan, oma lenkki alkoi hieman ennen yhdeksää muoviroskien viennillä. Jounin parkissa kävin piipahtamassa ja katsomassa oliko sinne ilmaantunut ketään lenkille lähtijää. Parkissa ei ollut ketään niin jatkoin yksikseni ajelua sinne tänne.
Hieman yhdeksän jälkeen huomasin olevani Ritaharjussa serkkupojan asunnon takana pyörätiellä, piti käydä tarkistamassa ketä paikalla on kun valot paloivat. Isäntä oli lähtenyt lasten kanssa uimaan, paikalla oli vain Lady of the house odottamassa remppaajaa.
Ritaharjusta jatkoin matkaa Jylkynkankaalle, koska aikaa oli reilusti kiertelin hieman mutkien kautta. Markon pihalle onnistuin osumaan hieman ennen sovittua aikaa, silti matkalaiset ehtivät kysellä kuuraista miestä tien päältä. Jatkettiin siitä sitten kohteeseen kaksi jossa odotettiin loput mukaan jotta päästiin rullailemaan muutama kilometri lisää. Yksi purkki hukattiin ja jollekin taisi tulla pari löydetyksi, ei siis huono retki ottaen huomioon ulkona vallinneen tuulisen pakkaskelin. Kilometrejä kertyi aamulta itselle himpun verran päälle 30, ei pitäisi olla siis ongelmaa heinäkuussa ajella sitä Tahkoa ympäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti