tiistai 4. tammikuuta 2011

Tutkitaan onko elämää 40 jälkeen.

Aamulla piipahdin lenkillä muiden nukkuessa, vain reilu kymppi mittariin mutta kuitenkin jotain melkein kahdenkympin pakkasessa. Lenkki suuntautui tällä kertaa erään mysteerikätkön loppupisteelle, ongelman ratkaistuani päätin hakea tämän eräänlaisena juhlakätkönä. Eihän sinne suoraan tule niin pitkästi mutta kun ei osaa ajaa suorinta reittiä vaan on aina mentävä poluille ja möykkelikköön Spessun kanssa möyrimään.
Aamun kuurat naamarissa
Kotiuduttuani olikin aika alkaa aamupalalle, perhekin alkoi heräilemään vähitellen. Hieman kymmenen jälkeen suunnattiin kaupungille asioille, hakemaan valoa taloyhtiön pihalle ja tiivisteitä kylppärin poistoputkeen. Valoa ei tahtonut löytyä kaupasta, päätin siirtää omalta takapihalta vanhan liiketunnistimella olevan halogeenin talon käyttöön.
Vaikka sanoin hankkineeni lahjat itselleni jo valmiiksi ei perhe ole uskonut minua taaskaan, on tullut teatterilippua ja paitaa. Ainut mitä toivoin oli että käydään porukalla syömässä jossain kaupungilla, Amarillo avasi ovensa kello 11:00 ja me olimme siellä jonossa valmiina että vaimo ehtii töihin.
Kotiin tultua tyttö kävi kurkkaamassa postilaatikkoon, lopultakin tuli paketti jenkeistä perille. 1lesscar oli saanut toimituksen osumaan sopivalle päivälle, paketissa oli pari T-paitaa ja tarroja omaksi ja toisten reilukerholaisten iloksi.
Postipaketista paljastui
Paketin tutkimisen jälkeen oli aika siirtyä työtehtävien pariin, piha kaipaisi valoa joten ei muuta kuin ruuvari kouraan samalla kun pesukone jauhaa pyykkivuorta kylppärissä. Asennukset onnistuivat kohtuullisen kivuttomasti, nyt tarvii enää odottaa pimeää ja viritellä ajastin ja tunnistimen herkkyys kohdilleen. Lunta tuli vielä hetki lykittyä pihalla, ei sitä paljoa ollut mutta tulipa siirrettyä pois pihasta.
Ilta menee varmaan kotosalla ja lihashuoltoa suorittaessa. Ei jaksa lähteä mihinkään enää lasten kanssa, varsinkaan kun tuli sovittua taloyhtiön hallituksen kokous vielä tälle illalle. Paketeista ja niiden sisällöstä päätellen taitaa vain alkaa äijä nuortumaan kun anarkia nousee pintaan entistä vahvempana. Kyllä, minä uskon että elämää on vielä neljänkympin jälkeen. Tästä se luultavasti alkaa vasta se elämä kun muksut kasvavat eikä niitä tarvitse olla koko aikaa vahtimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti