torstai 25. marraskuuta 2010

Painon hallintaa??

Tehtiin tänään kehon koostumusanalyysit koko porukalle, tuloksia tutkitaan nyt ja vertaillaan keskinäisiä tuloksia. Itselle mittaus antoi painoa yllättäen 83,1 kiloa ja painoindeksiksi sain 25,1 eli lievästi ylipainoa Kehon rasvaprosentti oli hurjat 20,1 josta pitäisi ottaa 5,6 kiloa pois jotta pääsisi ihanteelliseen 77,5 kilon painoon.
Kehon muut osa-alueet tuntuvat olevan ihan kohdillaan, mineraaleja on luustolle käytössä riittävästi. Lihastasapaino menee täysin normaalin puitteissa, vaikka kesän pyörälenkit näkyvät jalkojen kehittymisenä. Oikean jalan lihasmassa on yllättäen suurempi kuin vasemmassa jalassa, ei paljoa mutta joitakin grammoja kuitenkin. Kone antoi oikeastaan juuri sellaisen tuloksen kuin osasin odottaakin, ruokavalioon on kiinnitettävä enempi huomiota. Keskivartalosta on vara ottaa ylimääräistä pois, siitä huolimatta sisäelinten ympärillä oleva rasvamäärä on hyvällä tasolla.
Näillä mennään ja tavoitteita asetetaan itselle lisää, yläkropalle hieman enempi treeniä. Sisäfileitä pitäisi alkaa kiusaamaan enempi ja sitä kautta pudottaa muutama kilo painosta pois. Syksyn jäljiltä kyllä melkein arvasinkin painoa kertyneen kun pyöräilykelit heikkenivät, samaan aikaan ruokailutottumukset jatkuivat pyöräilykauden mukaisina.
Nyt saatiin taas lisää motivaatiota Tahkon taivallukseen ensi kesäksi, helpompi ja ainakin halvempi pudottaa itsestä tuo ylimääräinen viisi kiloa kuin pyörästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti